Taiji Vereniging Grimbergen HOME

AFDELINGEN

GRIMBERGEN & MECHELEN

GEEN TAIJI MEER TIJDENS DE LAATSTE 2 WEKEN VAN JUNI

Door diverse omstandigheden zijn we genoodzaakt alle lessen van de Taiji Vereniging de komende 2 weken in Grimbergen en Mechelen te annuleren (incl. de verdiepingstaiji).

Op de website, via facebook, tijdens de zomertaiji en in de volgende nieuwsbrief zullen jullie de organisatie van de lessen voor het nieuwe seizoen 2019-2020 ontvangen.

Geen nood voor de taijiliefhebbers: afspraak elke maandagavond tijdens de zomermaanden op de ‘Wijde Wereld Weide’ Guldendal 20, te Grimbergen, (overzijde van het MOT). (Geen georganiseerde zomertaiji in Mechelen dit jaar)

Startdatum zomertaiji maandag 1 juli vanaf 19u30 en noteer alvast de nieuwe recordpoging op 26 augustus!

GEEN TAIJI OP VRIJDAG 14 JUNI

Geen Taiji lessen te Grimbergen. Dit wegens Baloise Belgium Tour.

AFGELASTING 12 JULI LEZING TAIJI’S POSITIEVE EFFECTEN

AFGELASTING 22 MEI WORKSHOP DE KRACHT VAN JA

AFGELASTING 7 & 8 MEI TAIJI

Wegens ziekte gaan de lessen in Mechelen met Karine Dutli niet door.

OPENLUCHT TAIJI ZOMER 2019

De data van de begeleide taiji in openlucht jaar zijn gekend. Dit jaar ook in Mechelen. Alle info vind je op deze pagina.

AFGELASTING 04 APRIL LEZING ESOTERIE

AFGELASTING 12 MAART TAIJI

Wegens een auto ongeluk met Karine Dutli kunnen de lessen in Mechelen niet doorgaan.

AFGELASTING 15 FEBRUARI TAIJI

Anne-Marie Van den Bossche ligt helaas ziek te bed.

Zij zal daarom geen les geven deze namiddag. Er is ook geen vervanging voorzien.

De lessen in de avond gaan gewoon door maar worden beide vervangen door Karine Dutli.

AFGELASTING 13 FEBRUARI LEZING

Om gezondheidsredenen zal Eddy geen lezing kunnen geven op 13/2.

Er zal een nieuwe datum worden gekozen.

AFGELASTING 14 JUNI GRIMBERGEN - 05/02/2019

Wegens wielrennen op 14 juni rond de Charleroyhoeve kunnen de lessen Taiji niet doorgaan.

NIEUWE LEZINGEN - 24/01/2019

Diepgaande en inspirerende lezingen georganiseerd door TVG.

Neem een kijkje op onze pagina!

NIEUWSBRIEF - 01/01/2019

Met deze allereerst nieuwsbrief wensen wij jou en je familie

alvast een voorspoedig maar vooral gezond 2019 toe !

Lees hem HIER

AFGELASTING TAIJI LESSEN MECHELEN DEZE WEEK

Door omstandigheden (geknelde zenuw) zal er deze week (di+wo+do) geen Taiji les gegeven worden door Karine Dutli. (Ook niet door Eddy Present)

Excuus voor het ongemak.

Ps: je bent natuurlijk ook welkom in Grimbergen (met dezelfde 10-beurtenkaart)

FOTO’S WEEKEND HOEPERTINGEN

Kan je vinden op via deze link.

BERICHT VAN EDDY PRESENT - FEEST 27/10/2018

Hallo iedereen,

Het was een spetterend feest, vonden jullie niet? Ik bedank iedereen die bijgedragen heeft aan het succes ervan. Ook voor jullie partners waarmee ik kennis mocht maken. Zoals ik die avond tegen een aantal mensen heb gezegd: “Ik organiseer het feest, maar jullie maken het feest!”. En dat was ook zo. Ik heb zelfs complimenten gekregen van de eigenares van de zaal en van de DJ’s: “Zelden zo’n hoop open, gezellige en danslustige mensen bij elkaar gezien!” Het deed me goed jullie zo te zien dansen, zonder complexen, ieder op zijn of haar eigen manier van expressie. Jong, wat ouder (boven de negentig), alles door elkaar, maar als één verbonden streng. Wat een vrijheid, wat een vredevol gebeuren!

Ik was gisteren een trotse man, jullie allemaal zo bij elkaar te zien: gezellig praten, dansen, kennismaken met andere studenten, dat deed mijn hart opspringen van blijdschap en tegelijk had ik een gevoel van: “Eddy, dat heb je goed gedaan …”, misschien een beetje ego, maar toch …

Ook aan de mensen die er niet bij konden zijn: een dikke merci voor jullie wensen, er is veel naar jullie gevraagd op het feest. Dus ook daar was er die verbondenheid te voelen die ons, Taiji-studenten, zo kenmerkt. Bedankt iedereen voor de lieve attenties en de vele kaartjes.

Ik hoop dat iedereen met eenzelfde gevoel als Léonie en ik naar huis zijn gegaan na het feest. Hoewel ik dat ook wel zag aan jullie blije, open gezichten. Nogmaals dank je wel en ik zou zeggen: op naar 55 jaar werken, 45 jaar Taiji, 35 jaar lesgeven, enz…! Tot op het volgende feest! En natuurlijk ook: tot op de les.

Een knuffel voor de vrouwen en een stevige handdruk voor de mannen (ook wel een knuffel, hoor!)

Eddy en Léonie